perjantai 26. syyskuuta 2014

01 ~ Blogin herättelyä

Poistin tässä jonkin aikaa sitten tämän blogin. Syynä oli se, etten enää jaksanut kirjoittaa tänne. En myöskään pitänyt vanhoista postauksistani, enkä halunnut niiden olevan näkyvillä.

Nyt ajattelin kuitenkin aloittaa uudelleen blogin pitämistä. Yritän tehdä postauksia aina silloin kun ehdin. Kisapostauksia ainakin on tulossa, sillä niitä on kiva tehdä ja kuulemma lukeakin :) Olisi kiva, jos postauksiini tulisi kommentteja, se innostaisi kirjoittamaan enemmän :)


Tauon aikaa mun hevoset on ehtinyt jonkun verran vaihtua. Opal on ollut ylläpidossa, ja luultavasti myyn sen, kun saan takaisin. Myös Jumpe on myyty. Tallille on tullut kaksi uutta hevosta, K.P Eternal Wanderer eli Ete ja KA Burming Light eli Bria. Niistä on jonkin verran tietoa tallin kotisivuilla :) Laittelen tähän vielä jotain kuvia loppuun :)

Yritän nyt panostaa näiden kuvienkin laatuun :D Millaisia postauksia haluaisitte? Kommentteija! :)

7 kommenttia:

Tuuva kirjoitti...

Ihanaa että blogi on palannut elävien kirjoille!

Tykkään ihan hirveästi erikoispostauksista, MyDaysta ja normeista tallipostauksista. Selvät, taiteelliset ja tarkat kuvat miellyyttävät eniten silmää :)

Sicce kirjoitti...

Jes! Ihanaa että blogi heräsi taas kuolleista. :)
Kuvasi ovat ihania, ja ite rakastan kisapostauksia ja ihan tavallisia ratsastelupostauksia. Itse asiassa tykkään kaikenlaisista postauksista. ;)

kht metsämansikka kirjoitti...

Jeii postaus! :) Sulla on niin ihana blogi ja nätit ja LAADUKKAAT kuvat! :D Kisapostauksia ainakin on kiva lukea

Lina Heppanen kirjoitti...

Jee kiitos kaikki kommenteista! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tämä sinun blogisi:)
Luin tässä juuri näitä kolmea postautsta:) Ja kommentoin niihinkin, koska tyykkään kommentoida:) Ja Onko Briasta kuvia, kun Tallisi sivuilla "Hevoset" Ei näkynyt Brian kuvaa?:/
Mut ihana nämä sun kepparisi:)!

Anonyymi kirjoitti...

Ja lisään vielä kuvasi ovat UPEITA!

Lina Heppanen kirjoitti...

Voi kiitos! ☺ Briasta ei ole vielä kuvia, sillä en ole ehtinyt ottaa... :)

Myyntiponi 17.12.