lauantai 25. huhtikuuta 2015

07 ~ Kikeran kisat 25.4.




Olin tänään Kikeran eli Kirkkonummen Keppihevosratsastajien kisoissa Veikkolassa. Mukanani minulla oli Cleo, jolle nämä olivat sen ensimmäiset kisat sekä Ben.
Olin katsonut bussit edellisenä päivänä väärin, mutta onneksi huomasin sen ennen kuin lähdin :D Pääsin sitten hyvin matkaan ja saavuin kisapaikalle noin 20 minuuttia ennen kisojen alkua.


Ensimmäinen luokka oli 40-50 cm aikaluokka, johon osallistuin Cleolla. Olin lähtöjärjestyksessä kolmas ja en sijoittunut. Rata meni muuten ihan hyvin.

Seuraavaksi oli tyyliluokka, jonka estekorkeus oli 50-60 cm. Siihenkin osallistuin Cleolla. Rata ei tuntunut menevän hirveän hyvin, mutta ilmeisesti menikin, sillä voitin luokan :D



60-70 cm luokassa kisasin Benillä ja sijoitusta ei tullut. 70-80 cm luokassa kisasin myös Benillä. Rata meni oikein hyvin ja sijoituinkin kolmanneksi. En ollut tosi pitkään aikaan sijoittunut aikaluokissa, joten olin todella tyytyväinen suoritukseen :)

Seuraavana vuorossa oli korkeushyppyluokka, johon menin Benillä. Pääsin 90 cm, mutta 95 cm esteellä pudotin. Aijemmin olin hypännyt verkkaesteellä metrin :d Voittaja hyppäsi 120 cm.

Kisoissa oli myös maastoesteluokka. Rata meni järven vieressä metsän laidassa. Osallistuin tähänkin luokkaan Benillä. Alkurata meni hyvin, mutta vauhti hidastui loppua kohti, kun ratakin vaikeutui. Ei siis sijoituttu tässä luokassa.


Koululuokkiin en ollut osallistunut, joten loppuajan katselin ja kuvasin muiden suorituksia. Lähdettiin kotiin päin kisojen loppumisen jälkeen Nipsun kanssa bussilla.

Kisat oli mun mielestä onnistuneet ja hyvin järjestetty! Oli myös tosi kiva sää ja mukavasti porukkaa paikalla. Kiitos vielä järjestäjille :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus ja onnea sijoituksista!:)

Unknown kirjoitti...

Kiitos! :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi hienoja hevosia osaat kyl tehä:D WOW!!!

-kht twins

Anonyymi kirjoitti...

Teetkö tilareita?

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva postaus :) mikä muuten on sun kasvatusliite (jos sulla on kasvatusliitettä)?
-kht peppermint

Anonyymi kirjoitti...

Kiva postaus ja söpöt heposet<3

Myyntiponi 17.12.